Medic din Timişoara, prins în flagrant când primea mită

Postat la 22 noiembrie 2017 126 afişări

Un medic ginecolog de la un spital din Timişoara este cercetat în stare de libertate pentru luare de mită, după ce a cerut şi a primit, miercuri, 450 de lei cu titlu de mită pentru condiţionarea actului medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medic din Timişoara, prins în flagrant când primea mită

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia Generală Anticorupţie, miercuri, ofiţerii de poliţie judiciară ai DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au prins în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiţionarea unui act medical.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.