Mazăre a verificat carele alegorice pentru carnaval spunând că sunt mai spectaculoase ca anul trecut

Postat la 02 iulie 2014 61 afişări

Primarul Radu Mazăre a verificat, miercuri, carele alegorice care vor defila sâmbătă la carnaval, el susţinând că acestea sunt mai spectaculoase ca anul trecut, dar avertizând cluburile că vor fi amendate şi chiar închise dacă nu-şi dau interesul.

Mazăre a verificat carele alegorice pentru carnaval spunând că sunt mai spectaculoase ca anul trecut

 Radu Mazăre, însoţit de mai multe tinere, a sosit miercuri, în zona Perla, din Mamaia, unde erau aliniate opt care alegorice, şapte ale cluburilor din staţiune şi unul al Primăriei Constanţa, primarul spunând că investiţia în butaforia carului municipalităţii pentru cele trei teme din această vară a costat 50.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Construcţia în sine, şi vorbim despre carul ăsta, cel pe care îl vom avea la tema cu Ştefan cel Mare şi la Ramses, toate trei însumate, toată butaforia, este 50.000 de euro, fără lumini, fără efecte. Suma este din banii Primăriei care organizează carnavalul”, a explicat Radu Mazăre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-a-verificat-carele-alegorice-pentru-carnaval-spunand-ca-sunt-mai-spectaculoase-ca-anul-trecut-12877484
12877484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.