Maşini vândute de ANAF în luna februarie. Un Audi A6 este mai ieftin decât un iPhone nou

Postat la 07 februarie 2020 1346 afişări

Maşini vândute de ANAF în luna februarie. Un Audi A6 este mai ieftin decât un iPhone nou

ANAF scoate la licitaţie şi luna aceasta maşini ale unor firme cu probleme financiare.

Astfel, pe 18 februarie, ora 11.00, în localitatea Găesti, str.Cuza Voda, bl.30 se va vinde la licitaţie publică un autoturism Audi A6 fabricat în anul 1999, cu motor diesel, cilindree 2496 cmc, cu un preţ de 3.105 lei.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa, Serviciul fiscal orăşenesc Moreni, scoate la licitaţie pe 13 februarie, ora 10.00, str. cpt. PANTEA ION NR.6, jud. Dâmboviţa, un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 1998 aflat în stare „satisfăcătoare”. Preţul de evaluare sau de pornire a licitaţiei este de 4.300 de lei.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti, prin Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Dâmboviţa, scoate la vânzare în ziua de 12 februarie, ora 10.00, în localitatea Moreni str. cpt. Pantea Ion, nr. 6, jud. Dâmboviţa, un autoturism Ford Focus, an fabricaţie 2006, motor diesel de o capacitate cilindrică de 1560 cm3. Preţul de evaluare este de 10.000 de lei.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzare,
anaf,
audi,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.