Mărturia cutremurătoare a unui om al străzii: O femeie mi-a murit în braţe. O fetiţă a rămas brusc fără picioare. Nu mă mai pot opri din plâns

Postat la 24 mai 2017 59 afişări

Un om al străzii povesteşte momentele de groază la care a fost martor în urma tragediei de pe Manchester Arena, de la finalul concertului artistei americane Ariana Grande. Cerşea în foaierul unde a fost declanşată explozia. Apoi a început haosul.

Mărturia cutremurătoare a unui om al străzii: O femeie mi-a murit în braţe. O fetiţă a rămas brusc fără picioare. Nu mă mai pot opri din plâns

Chris Parker, 33 ani, mărturiseşte că obişnuieşte să cerşească în foaierul din Manchester Arena, mai ales la finalul concertelor, când oamenii îşi fac drum spre ieşire prin holul respectiv. Se afla în foaier la momentul exploziei, când a fost pus la pământ de forţa acesteia. Când s-a dezmeticit a alergat înăuntru pentru a ajuta victimele, notează The Independent.

"Toată lumea era fericită. Toţi se îndreptau spre uşile de sticlă, când am auzit o bubuitură, apoi am văzut o lumină puternică şi fumul a început să cuprindă locul. S-au auzit apoi doar ţipetele", povesteşte el.

"M-am trezit la pământ, apoi m-am ridicat şi am început să ajut oamenii care strigau după ajutor", spune Parker. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.