Martorii povestesc scenele de groază de după atacul sinucigaş de la Manchester Arena

Postat la 23 mai 2017 180 afişări

Noaptea trecută, zeci de mii de persoane au fost martore la tragedia de pe Manchester Arena. Bilanţul victimelor creşte: sunt peste 22 de morţi până acum şi peste 59 de răniţi, în urma atentatului sinucigaş ce a avut loc la finalul concertului artistei americane Ariana Grande.

Martorii povestesc scenele de groază de după atacul sinucigaş de la Manchester Arena

Sub ochii a mii de persoane, dintre care foarte mulţi copii, s-au desfăşurat scene cutremurătoare.

Abby Mullen din Airdire, North Lanakshire: "Chiar când ne îndreptam spre ieşire, o bombă a explodat atât de aproape de locul în care ne aflam. Brusc, am început să vedem pe jos piele jupuită şi materii fecale. Erau peste tot, inclusiv pe părul meu şi pe geanta mea. Încă mai găsesc în părul meu bucăţi de te miri ce. Nu ţi-ai imagina vreodată că ţi se poate întâmpla aşa ceva, dar asta dovedeşte că de fapt i se poate întâmpla oricui", scrie Daily Mail.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.