Martin Schulz renunţă, pe fondul criticilor, la ocuparea unui post în viitorul guvern Angela Merkel

Postat la 09 februarie 2018 50 afişări

Martin Schulz, liderul Partidului Social-Democrat (SPD) din Germania, a anunţat vineri, după critici intense, că renunţă la ocuparea unei funcţii în viitorul guvern condus de cancelarul Angela Merkel, informează publicaţia Die Welt.

Martin Schulz renunţă, pe fondul criticilor, la ocuparea unui post în viitorul guvern Angela Merkel

"Discuţiile despre persoana mea riscă să pună în pericol succesul votului privind alcătuirea coaliţiei. Din această cauză, anunţ că nu voi intra în viitorul guvern şi sper că această decizie va pune capăt dezbaterilor în SPD", a anunţat Martin Schulz, subliniind că plasează "ambiţiile personale în spatele intereselor partidului".

Martin Schulz semnalase intenţia de a renunţa la funcţia de preşedinte al Partidului Social-Democrat şi de a ocupa funcţia de ministru de Externe în viitorul guvern condus de Angela Merkel.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.