Martha Stewart se joacă cu nervii PR-ului de la Apple, după ce iPad-ul primit de la Steve Jobs s-a stricat

Autor: Octavian Calei Postat la 27 septembrie 2013 55 afişări

O serie de postări acidulate adresate gigantului Apple pe Twitter ale Marthei Stewart, renumită scriitoare şi personalitate americană din televiziune, au făcut valuri pe Internet vineri, scrie Business Insider.

Martha Stewart se joacă cu nervii PR-ului de la Apple, după ce iPad-ul primit de la Steve Jobs s-a stricat

O serie de postări acidulate adresate gigantului Apple de către Martha Stewart, cea mai prolifică figură feminină de pe Wall Street, devenită celebră pentru imperiul media pe care l-a construit, au devenit virale pe Internet, scrie Business Insider.

Martha Stewart şi-a scăpat pe jos iPad-ul pe care l-am primit direct de la regretatul Steve Jobs. Stewart a pretins din partea departamentului de suport servicii pe care compania nu le prestează, ea aşteptându-se ca reprezentanti Apple să vină la ea acasă şi să-i ridice produsul stricat, iar a doua zi să i-l returneze reparat.

„Tocmai mi-am scăpat iPad-ul pe jos şi spart ecranul în două colţuri. Ce să fac? Sună cineva la Apple să vină să îl ridice sau trebuie s-o fac eu?”, a scris Stewart pe Twitter.

Realizând că Apple nu oferă astfel de servicii, ea comentează că ar fi o idee bună dacă cei de la suport ar veni acasă la clienţi să ridice produsele stricate.

„Poate că am avut o idee antreprenorială bună? Apple Now? Ceva asemănător cu <<same day delivery>> de la Amazon? Cred că ajung undeva. Same day fixit!”, a comentat vedeta pe Twitter.

Ulterior, ea a recunoscut că a fost o glumă şi că a reacţionat astfel fiind supărată că şi-a stricat iPad-ul.

Însă se pare că Apple nu a apreciat comentariile starului.

„Nu îmi vine să credă că serviciul Apple de relaţii cu clienţii s-a supărat pe mine pentru postările mele despre cum aş vrea să mi se repare iPad-ul! Steve Jobs mi l-a dat!”, a continuat Martha Stewart pe reţeaua de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
ipad,
steve jobs,
vedete,
comentarii,
twitter
/actualitate/martha-stewart-se-joaca-cu-nervii-pr-ului-de-la-apple-dupa-ce-ipad-ul-primit-de-la-steve-jobs-s-a-stricat-11408382
11408382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.