Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar intenţiona să preia clubul Tottenham, cu un miliard de lire

Postat la 09 iulie 2017 187 afişări

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar intenţiona să investească un miliard de lire sterline pentru preluarea clubului englez Tottenham, informează, duminică, publicaţia The Sunday Times.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar intenţiona să preia clubul Tottenham, cu un miliard de lire

"Un fond american de investiţii, condus din umbră de Mark Zuckerberg, ia în calcul posibilitatea de a face o ofertă de un miliard de lire sterline pentru Tottenham", notează sursa citată.

Conform altor surse din presa engleză, Iconiq Capital, o firmă cu sediul în San Francisco, ar fi de fapt 'fondul american de investiţii' la care fac referire cei de la Sunday Times. Printre oamenii din conducerea Iconiq Capital se află şi Zuckerberg. Interesul americanilor pentru Tottenham datează încă din 2014, însă Joe Lewis, patronul grupării engleze, aşteaptă o ofertă de două miliarde de lire sterline pentru a vinde clubul.

Lewis a declinat deja o ofertă de 882,6 milioane de lire sterline. Tottenham a terminat sezonul trecut din campionatul Angliei pe locul doi, cu 86 de puncte şapte distanţă de campioana Chelsea Londra, şi va evolua în viitoarea campanie de Liga Campionilor. Formaţia antrenată de Mauricio Pochettino îşi va juca meciurile considerate pe teren propriu pe staidonul Wembley, deoarece arena White Hart Lane se află în reconstrucţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.