Mark Davis este noul director regional BERD pentru România şi Bulgaria, urmând să-şi înceapă mandatul de la 1 aprilie

Postat la 14 ianuarie 2019 43 afişări

Mark Davis a fost numit în funcţia de director regional al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru România şi Bulgaria, în locul lui Matteo Patrone, el urmând să-şi înceapă mandatul din 1 aprilie 2019.

Mark Davis este noul director regional BERD pentru România şi Bulgaria, urmând să-şi înceapă mandatul de la 1 aprilie

Matteo Patrone a devenit director executiv al BERD pentru Europa de Est şi Caucaz.

 

În noua sa funcţie de director regional pentru România şi Bulgaria, Mark Davis va conduce operaţiunile BERD în cele două ţări cu scopul de contribui în continuare la accelerarea creşterii economice prin investiţii, consultanţă în afaceri şi susţinerea reformelor, potrivit informaţiilor transmise de BERD.

 

“România şi Bulgaria sunt state în ascensiune economică în Europa de Sud-Est, inclusiv pentru activitatea BERD. Vom menţine ritmul investiţiilor în cele două ţări. BERD, cu echipele sale locale, coordonate din Londra, va contribui la consolidarea competitivităţii acestor economii şi integrarea lor pe plan regional şi internaţional. Dorim să construim economii care să acţioneze în beneficiul oamenilor”, susţine Mark Davis.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berd,
director,
bulgaria,
romania,
incepere,
mandat,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.