Marius Popescu, la conducerea NN în Turcia

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 februarie 2017 214 afişări

Marius Popescu va prelua funcţia de chief executive officer al operaţiunilor NN din Turcia începând cu 1 aprilie 2017, potrivit anunţului NN Group.

Marius Popescu, la conducerea NN în Turcia

Marius Popescu a petrecut 12 ani alături de echipa din România. În cadrul organizaţiei din România, el a ocupat numeroase poziţii de management, printre acestea numărându-se cele de CEO al NN Investment Partners şi CEO al NN Pensii. A fost numit CEO al NN în România începând din 2013 şi, împreună cu echipa sa, a contribuit la consolidarea poziţiei de lider de piaţă a companiei pe toate cele trei linii de business: asigurări, pensii obligatorii şi pensii facultative.

“Ca CEO al NN în România, performanţele lui Marius au fost extraordinare, consolidând cu succes poziţia de lider de piaţă a companiei. El a continuat dezvoltarea celei mai puternice forţe de vânzări din piaţa locală de asigurări, în acelaşi timp intensificând prezenţa noastră în segmentul de bancassurance. În prezent, NN este liderul pieţei din România, oferind asigurări şi pensii private pentru mai mult de două milioane de clienţi. Începând din aprilie, Marius va merge la NN Hayat ve Emeklilik cu mandatul de a dezvolta, prin aportul adus de experienţa sa, operaţiunile de asigurări şi de pensii facultative din Turcia”, a declarat Robin Spencer CEO International Insurance şi membru al Management Board al NN Group.

“M-am bucurat să fac parte din echipa NN din România şi le mulţumesc colegilor mei pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o. Fără implicarea şi dedicarea lor, niciuna dintre realizările noastre nu ar fi fost posibilă. Aştept cu nerăbdare să preiau noul meu rol ca CEO al operaţiunilor NN din Turcia, o companie bine poziţionată pe o piaţă dezvoltată, cu creşteri anuale de două cifre.”, a declarat Marius Popescu.

Succesorul lui Marius Popescu va fi anunţat în perioada următoare. Până atunci, Mihai Muntean, actualul chief sales officer  al NN România, va prelua interimar conducerea NN Asigurări de Viaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
conducere,
ceo,
NN,
Marius Popescu,
pensii,
asigurari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.