Marine Le Pen l-a acuzat pe Emmanuel Macron că este "slab" în combaterea terorismului islamist

Postat la 24 aprilie 2017 56 afişări

Emmanuel Macron, candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (social-liberală) la preşedinţia Franţei, este "slab" în privinţa luptei împotriva terorismului islamist, a declarat luni Marine Le Pen, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Marine Le Pen l-a acuzat pe Emmanuel Macron că este "slab" în combaterea terorismului islamist

Macron şi Le Pen se vor confrunta în turul doi al scrutinului prezidenţial din Franţa, în data de 7 mai.

"Mă voi duce pe teren să discut cu cetăţenii francezi, să le atrag atenţia asupra unor subiecte importante. Printre acestea se află terorismul islamist, o temă în privinţa căreia domnul Macron este cel puţin slab. Domnul Macron nu are niciun proiect pentru a proteja poporul francez de pericolele islamiste", a precizat Marine Le Pen.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.