Maria-Manuela Catrina, numită secretar de stat la Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

Autor: Departamentul Politic Postat la 11 februarie 2017 115 afişări

Preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD, Maria-Manuela Catrina, a fost numită vineri de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat la Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

"O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!", a scris duminică pe Facebook Maria-Manuela Catrina alături de un citat din Biblie şi o imagine de la protestele din Piaţa Victoriei, lăsând să se înţeleagă că vede coarnele diavolului în fotografia făcută mulţimii de protestatari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
SECRETAR DE STAT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.