Marea Britanie a decis: Cât trebuie să plătească cei peste 400.000 de români pentru a rămâne în ţară după Brexit

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 iunie 2018 22892 afişări

Marea Britanie a decis: Cât trebuie să plătească cei peste 400.000 de români pentru a rămâne în ţară după Brexit

Cetăţenii Uniunii Europene vor putea rămâne în Marea Britanie după Brexit, dar publicaţia americană Bloomberg spune că va fi nevoie de mai mult decât dovada că se află acolo de câţiva ani.

Aşa cum se arată în planul de reglementare pentru cetăţenii UE pe care l-a făcut public guvernul britanic, autorităţile nu vor accepta fotografii, felicitări sau albume ca dovezi eligibile prin care cetăţenii să demonstreze de cât timp se află în Marea Britanie.

Contractul de muncă şi declaraţiile ipotecare ori contractele de închiriere sunt suficiente. Facturile la utilităţi, biletele de călătorie şi prescripţiile medicale ar putea fi, de asemenea, luate în considerare.

Taxa care trebuie plătită este de 56 de lire, adică 346 de lei pentru adulţi şi jumătate pentru copii.

Citeşte continuarea articolului pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
decizie,
cetateni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.