Mâncarea potrivită la muzeul potrivit

Autor: Florin Casota Postat la 27 ianuarie 2018 60 afişări

Atunci când un muzeu sau galerie de artă găzduieşte, pe lângă lucrările expuse şi o cafenea sau restaurant, acest local nu poate servi orice fel de mâncare, ci trebuie să-şi adapteze preparatele la exponatele din muzeu, consideră o serie de proprietari de astfel de cafenele sau restaurante.

Mâncarea potrivită la muzeul potrivit

Aceştia, scrie The Guardian, sunt de părere că preparatele lor trebuie să încânte simţurile celor care trec pragul galeriilor de artă sau muzeelor, la fel ca operele de artă pe care le admiră în cadrul acestora.

La rândul lor, galeriile de artă sau muzeele care se respectă pun la dispoziţie patronilor de restaurante sau cafenele din cadrul lor programul expoziţional şi le prezintă acestora lucrările expuse ca să-i ajute în alegerea meniului, mai ales dacă exponatele provin din alte colţuri ale lumii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.