Managementul Siveco poate primi până la 10% din acţiunile companiei

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 27 aprilie 2014 147 afişări

Acţionarii Siveco, cel mai mare producător local de software, au aprobat recent lansarea unui plan de motivare şi fidelizare a echipei de top management prin intermediul căruia membrii echipei de conducere a companiei pot primi acţiuni emise de societate sau opţiuni de cumpărare acţiuni sau drepturi financiare derivate reprezentând până la 10% din capitalul social, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.

Managementul Siveco poate primi până la 10% din acţiunile companiei

"Societatea va distribui acţiuni şi / sau oferi opţiuni de cumpărare acţiuni şi / sau drepturi financiare derivate membrilor "management stock option plan" (MSOP), reprezentând până la 10% din capitalul social, în două etape, astfel: în prima etapă - 3,75% din capitalul social al societăţii, reprezentând participaţia actuală a societăţii, vor fi distribuite ca acţiuni membrilor MSOP şi în a doua etapă - până la 6,25% din capitalul social vor fi distribuite fie ca acţiuni, fie ca drepturi financiare derivate, fie ca opţiuni de cumpărare acţiuni, în oricare din aceste combinaţii.

Decizia a fost luată de acţionarii Siveco la data de 18 decembrie, după ce echipa de management a companiei a cumpărat acţiunile deţinute în societate de fondurile străine de investiţii Intel Capital şi Enterprise Investors (EI).

La data deciziei, structura acţionariatului Siveco era următoarea: Siveco Netherlands - 42,19%, Siveco Internaţional - 32,49%, Siveco - 3,74%, Irina Socol - 10,97%, Alexandru Rădăşanu - 7,62%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,13% şi Aurora Crusti - 0,13%. Siveco Internaţional, firma care a preluat acţiunile fondurilor Intel şi EI, este deţinută de fondatorii Siveco (Irina Socol şi Alexandru Rădăşanu) şi Florin Ilia, Aurora Crusti şi Daniela Bichir. Anul trecut, Siveco România a avut afaceri de 65 mil. euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/managementul-siveco-poate-primi-pana-la-10-din-actiunile-companiei-12536586
12536586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.