Mamele care adoptă copii mai mari de doi ani ar putea primi o indemnizaţie de 1.700 de lei

Postat la 02 februarie 2016 309 afişări

Mamele care adoptă copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizaţie de aproximativ 1.700 de lei şi de concediu de acomodare de un an, potrivit modificărilor aduse legii adopţiei, adoptate, marţi, de Comisia pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor.

Mamele care adoptă copii mai mari de doi ani ar putea primi o indemnizaţie de 1.700 de lei

Deputaţii din Comisia pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor au amendat proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopţiei, iniţiat de Guvern, la propunerea deputaţilor PNL, pentru ca mamele care adoptă copii cu vârsta mai mare de 2 ani să beneficieze de "o indemnizaţie de 3,4 ISR (Indicatorul Social de Referinţă) şi de concediu de acomodare de maxim 12 luni", acordate la cererea părintelui adoptator, deşi Guvernul propusese o perioadă de 6 luni.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adoptare,
copii,
crestere,
indemnizatie,
mame,
primire,
deputati
/actualitate/mamele-care-adopta-copii-mai-mari-de-doi-ani-ar-putea-primi-o-indemnizatie-de-1-700-de-lei-15024416
15024416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.