Maia Morgenstern recunoaşte că viaţa sa nu a fost doar lapte şi miere." Mâncăm pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură si vânat şi sos şi multe alte bunătăţi"

Postat la 28 septembrie 2017 1491 afişări

Astăzi este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi, însă Maia Morgenstern recunoaşte că viaţa sa nu a fost doar lapte şi miere. Artista recunoaşte că pe vremea comunismului a dus un trai foarte greu. Uneori mânca doar pâine cu margarină şi condimente şi visa la ”delicatesele” care se găseau în cărţile de bucate.

Maia Morgenstern recunoaşte că viaţa sa nu a fost doar lapte şi miere." Mâncăm pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură si vânat şi sos şi multe alte bunătăţi"

„Cu treizeci de ani în urmă. La Piatra Neamţ. Puneam margarină pe pâine. Pâinea era pe cartela. Şi margarina. Sau untul. Dar nu se găsea

Apoi presaram Vegeta. Obţinută cu greu, pe parale multe... din Iugoslavia. De la sârbi.

Apoi citeam cartea de bucate. O aveam de la mama. Veche şi cu gravuri. Sanda Marin. Uneori se lua curentul. Deseori.

Mâncăm pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură...si vânat... şi sos... şi multe alte bunătăţi. În piaţa se vindeau ghebe - ciuperci - şi struguri.

Câteodată facem rost de un sac de cartofi. Foloseam acelaşi ulei- era pe cartelă - să prăjim cartofii de nu ştiu câte ori. Între timp mâncam pâine cu margarină şi cu Vegeta şi citeam Sanda Marin.

Berea se gasea- atunci când se găsea- în sticle de jumate. Verzi sau maro. Mirosea - avea gust de - a ulei. Nu făcea spumă. "Nici dacă o turnai de la balcon" - spune prietenul meu cel mai bun Mircea Rusu. El spune şi altele. Mai bine şi mai cu umor.

...sunt la Piatra Neamţ acum. La Mall. E frumos. Mi-am cumpărat o bere....nu pot sa-o beau. Ma îneacă. Plânsul.

Înţeleg. Eu sunt patetică. Iar voi aveţi treburi mai importante”, a scris actriţa pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.