Mai mulţi militari francezi, loviţi de un vehicul într-o suburbie din Paris. Autorităţile tratează situaţia ca pe un atentat

Postat la 09 august 2017 215 afişări

Mai mulţi militari francezi au fost răniţi miercuri după ce au fost loviţi de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, informează Le Parisien.

Mai mulţi militari francezi, loviţi de un vehicul într-o suburbie din Paris. Autorităţile tratează situaţia ca pe un atentat

Militarii răniţi făceau parte dintr-o brigadă a operaţiunii Sentinelle, desfăşurată în Franţa în urma unor atacuri din ianuarie 2015. Conform poliţiei din Paris, o operaţiune a poliţiei este în curs, vehiculul implicat în acest incident fiind căutat. Primarul localităţii Hauts-de-Seine, Patrick Balkany, spune că nu are dubii vizavi de faptul că a existat intenţie, potrivit BBC.

Şase persoane au fost rănite, dintre care doi se află într-o stare mai gravă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
francezi,
lovire,
militari,
paris,
tratare,
vehicul

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.