Mai mulţi cunoscuţi fotbalişti englezi au pierdut peste 140 de milioane de euro din cauza investiţiilor proaste: "Suntem furioşi, umiliţi"

Autor: Luminita Turcu Postat la 08 noiembrie 2015 111 afişări

Peste 100 de fotbalişti englezi, între care Andy Cole, Danny Murphy, Martin Keown sau Kevin Campbell, au pierdut peste 140 de milioane de euro din cauza investiţiilor proaste efectuate de doi consilieri financiari, David McKee şi Kevin McMenamin, în diverse firme, anunţă Sunday Times.

Kevin Campbell, fost atacant la Arsenal şi Everton, a pierdut aproape zece milioane de euro. "Este îngrozitor...Ştiu că nu sunt singurul", a afirmat Campbell.

Craig Short, fost căpitan al echipei Blackburn, a pierdut circa 3,6 milioane de euro: "Am investit aceşti bani pentru a plăti studiile copiilor mei, pentru a le asigura un viitor. Sunt foarte supărat. Peste 100 de jucători sunt în cazul meu. Suntem furioşi, umiliţi", a afirmat Short.

Un purtător de cuvânt al firmei Kingsbridge Asset Management, care a câştigat peste şapte milioane din comisioane, a afirmat că jucătorii cunoaşteau riscurile acestor investiţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
JUCĂTORI,
INVESTIŢII
/actualitate/mai-multi-cunoscuti-fotbalisti-englezi-au-pierdut-peste-140-de-milioane-de-euro-din-cauza-investitiilor-proaste-suntem-furiosi-umiliti-14878105
14878105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.