Mai mulţi bancheri au fost arestaţi în Marea Britanie pentru evaziune fiscală

Postat la 13 februarie 2012 76 afişări

Mai mulţi bancheri britanici, inclusiv de la Royal Bank of Scotland (RBS), au fost arestaţi pentru acuzaţii de evaziune fiscală, a anunţat duminică autoritatea pentru vamă şi fiscalitate (HMRC).

"În urma unei investigaţii legate de activităţi ilegale în domeniul fiscalităţii, HMRC a arestat mai multe persoane, dintre care o parte lucrează la bănci din Marea Britanie", se arată într-un comunicat al instituţiei. Investigaţia se referă la fapte în folosul propriu al acestor persoane, neavând legătură cu activitatea băncilor, a precizat HMRC. Arestările au avut loc într-o perioadă în care cele mai mari bănci britanice sunt criticate pentru plata unor salarii şi bonusuri mari, în timp ce restul ţării este afectată de problemele economice, precum şi pentru faptul că nu acordă credite suficiente companiilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bancheri,
marea britanie,
evaziune fiscala
/actualitate/mai-multi-bancheri-au-fost-arestati-in-marea-britanie-pentru-evaziune-fiscala-9229334
9229334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.