Magazinele Profi retrag de pe piaţă produsele Lactate Brădet comercializate în judeţul Argeş

Autor: Ioana Matei Postat la 01 martie 2016 249 afişări

Magazinele Profi retrag de pe piaţă produsele Lactate Brădet comercializate în judeţul Argeş

Reprezentanţii lanţului de supermarketuri Profi au anunţat retragerea de pe piaţă a produselor provenite de la producătorul Lactate Brădet, ca urmare a anunţului referitor la existenţa bacteriei E-coli într-unul din aceste produse. Reprezentanţii companiei au declarat că nu vor mai comercializa produsele până la clarificarea situaţiei şi identificarea oficială a cauzelor, în scopul asigurării siguranţei alimentare.

Potrivit reprezentanţilor Profi, toate produsele provenite de la acest furnizor erau ambalate şi comercializate doar în judeţul Argeş, în magazinele:

PROFI COSTESTI

PROFI MIOVENI

PROFI PITESTI (CEAIR)

PROFI PITESTI GAVANA

PROFI PITESTI NEGOIU

PROFI PITESTI TRIVALE

PROFI PITESTI RAZBOIENI

PROFI PITESTI PALTINULUI

PROFI TOPOLOVENI PARCULUI

PROFI PITESTI TUDOR

PROFI PITESTI NEGRU VODA

PROFI PITESTI CALEA DRAGASANI

Produsele Lactate Brădet comercializate în cadrul Profi sunt: Bălţata iaurt de băut 330g, Brădet  iaurt natural pahar 175g, Brădet iaurt slab pahar 200g, Brădet Sana PET 500 ml, Brădet lapte bătut PET 500 ml, Brădet smântână 12% GR 200g, Brădet smântână 22%GR 400g, Brădet smântână 22%gr găletuşă 900 g, Brădet brânză Făgăraş 200g, Bălţata Kefit 330g.  

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinele-profi-retrag-de-pe-piata-produsele-lactate-bradet-comercializate-in-judetul-arges-15092225
15092225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.