MAE: Un alt cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile din Paris şi se află internat în spital

Autor: Ştefan Pană Postat la 14 noiembrie 2015 91 afişări

MAE a informat sâmbătă seara că încă un cetăţean român a suferit "răni uşoare" în atentatele de la Paris, fiind în prezent internat într-un spital din capitala Franţei, iar misiunea diplomatică se află în legătură cu familia acestuia

Potrivit MAE, cetăţeanul român "a suferit răni uşoare".

Un alt cetăţean român, rănit uşor în atacuri, a fost externat în această dimineaţă dintr-un spital din Paris, aminteşte MAE.

MAE precizează că, în cursul zilei de sâmbătă, autorităţile franceze au confirmat decesul a doi cetăţeni români în timpul atentatelor de la Paris.

Autorităţile franceze au centralizat 128 de morţi în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanţ provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAE,
FRANŢA,
ATACURI
/actualitate/mae-un-alt-cetatean-roman-a-fost-ranit-usor-in-atacurile-din-paris-si-se-afla-internat-in-spital-14886487
14886487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.