MAE: Poliţă de asigurare răspundere civilă auto, de la 1 martie, la intrarea în regiunea transnistreană

Autor: Departamentul Politic Postat la 28 februarie 2015 82 afişări

MAE precizează că, începând cu 1 martie, proprietarii autoturismelor înmatriculate în România vor fi nevoiţi să achite, la intrarea în regiunea transnistreană a Republicii Moldova, contravaloarea unei poliţe de asigurare de răspundere civilă auto eliberată de „autorităţile” de facto.

"Poliţele de asigurare vor putea fi obţinute la intrarea în regiunea transnistreană, de la aşa-zisul «serviciu vamal» de la Tiraspol, care va încasa şi contravaloarea acestora", se menţionează în comunicatul transmis sâmbătă de MAE.

De la data de 1 martie nu vor mai putea fi utilizate, în regiunea transnistreană a Republicii Moldova, "cărţile verzi" eliberate de companiile româneşti de asigurări sau poliţele de asigurare emise de companiile de profil din Republica Moldova, precizează sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAE,
REGIUNEA TRANSNISTREANĂ,
/actualitate/mae-polita-de-asigurare-raspundere-civila-auto-de-la-1-martie-la-intrarea-in-regiunea-transnistreana-13912798
13912798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.