MAE: Măsurile propuse la Geneva reprezintă un prim pas concret în reducerea tensiunilor din Ucraina

Postat la 18 aprilie 2014 46 afişări

Măsurile propuse în cadrul întâlnirii dintre miniştrii de externe ai UE, SUA, Rusia şi Ucraina reprezintă un prim pas concret spre reducerea tensiunilor din regiunile de est ale Ucrainei, consideră MAE român, apreciind că implementarea deciziilor trebuie să fie rapidă şi durabilă.

MAE: Măsurile propuse la Geneva reprezintă un prim pas concret în reducerea tensiunilor din Ucraina

 Ministerul de Externe apreciază că rezultatul întâlnirii de joi de la Geneva reprezintă, "prin seria de măsuri propuse, un prim pas concret spre reducerea tensiunilor din regiunile de est ale Ucrainei", se arată într-un comunicat al MAE remis MEDIAFAX.

Totodată, MAE consideră că este "extrem de importantă, în această fază, implementarea rapidă şi durabilă a acestora".

De asemenea, va fi "esenţială" menţinerea angajamentului părţilor în procesul de soluţionare a crizei din Ucraina, precizează Ministerul de Externe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mae-masurile-propuse-la-geneva-reprezinta-un-prim-pas-concret-in-reducerea-tensiunilor-din-ucraina-12488724
12488724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.