MAE avertizează românii care se întorc din minivacanţă că ar putea aştepta mult la vama cu Bulgaria

Postat la 15 august 2018 44 afişări

Ministerul Afacerilor Externe avertizează persoanele care se vor întoarce în România dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia, din minivacanţa de Sfânta Maria, că ar putea aştepta mult pentru a plăti taxa de pod, la punctul de frontieră Ruse.

MAE avertizează românii care se întorc din minivacanţă că ar putea aştepta mult la vama cu Bulgaria

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se întorc în România dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia (mini-vacanţa prilejuită de sărbătoarea creştină a Adormirii Maicii Domnului) că există premisele ca, la data de 19 august 2018, la ieşirea din Bulgaria, prin punctul de frontieră Ruse, la plata taxei de pod, să se creeze coloane mari de autoturisme şi autocare, fapt ce va duce la creşterea timpilor de aşteptare la trecerea frontierei către România, în special în a doua parte a zilei, atunci când turiştii români se vor întoarce în număr considerabil către România. Autorităţile vamale bulgare recomandă turiştilor români care aleg să revină în ţară prin PCTF Ruse să pregătească în prealabil suma exactă pentru taxa de pod, şi anume 2 (doi) euro, în vederea reducerii timpilor de aşteptare la procesarea şi eliberarea documentelor justificative tip chitanţe, facturi, bonuri fiscale", arată reprezentanţii MAE într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.