LUARE DE OSTATICI, printre care şi copii, în nordul Franţei, în apropierea frontierei cu Belgia. Mai multe persoane ar fi fost rănite - FOTO

Autor: Mihai Draghici Postat la 24 noiembrie 2015 487 afişări

Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost luate ostatice într-o clădire din nordul Franţei, la frontiera cu Belgia, anunţă surse citate de Reuters.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate, indivizi înarmaţi au luat mai mulţi ostatici într-o clădire din orăşelul francez Roubaix, situat la frontiera cu Belgia.

Focuri de armă automată s-au auzit în zonă, relatează La Voix du Nord, precizând că mai multe persoane ar fi fost rănite.

Un important dispozitiv de securitate a fost creat, iar forţele speciale ar fi lansat deja asaltul asupra clădirii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
TERORISM,
OSTATICI
/actualitate/luare-de-ostatici-printre-care-si-copii-in-nordul-frantei-in-apropierea-frontierei-cu-belgia-mai-multe-persoane-ar-fi-fost-ranite-foto-14898387
14898387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.