LOVITURĂ uriaşă la graniţa cu România. Când toată lumea era cu ochii în politica la Bucureşti, Ungaria a realizat IMPOSIBILUL

Postat la 22 februarie 2018 1850 afişări

Investitorii nu sunt speriaţi de discursurile premierului Viktor Orban şi construiesc fabrici lângă autostrăzi şi sunt ajutate cu subvenţii generoase chiar de guvern.

LOVITURĂ uriaşă la graniţa cu România. Când toată lumea era cu ochii în politica la Bucureşti, Ungaria a realizat IMPOSIBILUL

În doar câteva zile patru multi­naţionale au anunţat proiecte impor­tante de sute de milioane de euro pen­tru industria maghiară. Vor fi create astfel câteva sute de locuri de muncă.

 

Ungaria este un magnet pentru producători industriali străini cu toate că în ţările de origine ale unora dintre ei guvernul maghiar este criticat pentru nerespectarea principiilor UE şi pentru retorica sa anti-imigraţie, cu toate că această economie est-europeană se confruntă cu o penurie de forţă de muncă, iar salariile cresc accelerat.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.