Lovitură pentru cei cu centrale termice de apartament. „Vor fi interzise pentru că explodează!”

Postat la 05 decembrie 2019 24757 afişări

Lovitură pentru cei cu centrale termice de apartament. „Vor fi interzise pentru că explodează!”

Cascadorii râsului cu fostul viceprimar Andrei Neder, aseară la o emisiune tv.

În nici cinci minute, habarnistul Neder, trecut recent de la ALDE la PNL, a debitat trei aberaţii.

A) Neder: „Uniunea Europeană va interzice centralele de apartament”.

Răspuns corect: Nici vorbă, ba dimpotrivă, în locuinţele din toată Uniunea Europeană (civilizată) oamenii se încălzesc şi fac baie cu apă caldă produsă de centrale de apartament/casă/bloc. Nu există nicio intenţie a Uniunii Europene, e doar un fake promovat de angajaţi şi susţinători ai sistemului centralizat. Precum şi cel cu taxa de poluare pusă pe centrale.

B) Neder: „Centralele de apartament sunt periculoase. Explodează!”

Răspuns corect: Nici vorbă, n-a explodat nicio centrală de apartament pe gaz nici la Buzău, nici în ţară. Dimpotrivă, au luat foc/explodat gospodării cu sobe, butelii, centrale pe lemne şi alte mijloace de încălzire. Centralele pe gaz sunt foarte sigure în exploatare şi au mai multe trepte de protecţie.

C) Neder: „E mai ieftin în sistemul centralizat”

Răspuns corect: Nu-i mai ieftin, ci de două ori mai scump. Preţul gigacaloriei în sistemul centralizat la Buzău e de, atenţie, 577 de lei (CLICK AICI). Prin comparaţie, gigacaloria produsă cu centrala de apartament pe gaz e de aproximativ 200 de lei, scrie buzoienii.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartament,
explozie,
interzicere,
lovitura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.