Lovitură grea pentru cei care îşi doresc o maşină de peste 30.000 euro în Moldova

Postat la 01 februarie 2016 451 afişări

Lovitură grea pentru moldovenii care şi-au propus să cumpere o maşină nouă de peste 30.000 euro în acest an, cât şi pentru vânzătorii de automobile premium. Potrivit unui proiect de lege, imediat după ce vor face cumpărătura, proprietarii vor trebui să declare la FISC de unde au avut banii din care au procurat maşina, scrie bani.md.

Lovitură grea pentru cei care îşi doresc o maşină de peste 30.000 euro în Moldova

Proiectul legii politicii bugetar-fiscale prevede ”declararea şi să justificarea, în modul şi forma stabilită de Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, provenienţa mijloacelor financiare în cazul achiziţionării bunurilor imobiliare sau mijloacelor de transport a căror valoare depăşeşte suma de 30 mii euro per unitate”.

Cititi mai multe pe www.autoblog.md

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lovitura-grea-pentru-cei-care-isi-doresc-o-masina-de-peste-30-000-euro-in-moldova-15019576
15019576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.