Lovitură DURĂ pentru România din partea Ungariei! Vecinii noştri maghiari consideră că doar Bulgaria merită să fie în Schengen

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 28 octombrie 2016 2802 afişări

Bulgaria merită să devină membră a Spaţiului UE de circulaţie fără verificări la frontiere Schengen datorită eforturilor depuse pentru securizarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, afirmă ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, citat de MTI.

Lovitură DURĂ pentru România din partea Ungariei! Vecinii noştri maghiari consideră că doar Bulgaria merită să fie în Schengen

"Protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene este o sarcină prioritară, iar Bulgaria a depus mai multe eforturi în această privinţă decât multe state membre Schengen", a declarat Peter Szijjarto după întrevederea cu ministrul bulgar de Externe, Daniel Mitovon.

Cei doi demnitari au stabilit că problemele de tip demografic, economic şi de pe piaţa muncii trebuie să ţină în continuare de competenţele naţionale. "Nu ne poate forţa nimeni să abordăm problemele din aceste domenii prin imigraţie", a subliniat Szijjarto.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
spatiul schengen,
lovitura,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.