LOVITURĂ de teatru: Prima DEMISIE din PSD după scandalul Firea/ Carmen Dan/ Dragnea

Postat la 05 septembrie 2018 5410 afişări

Deputatul PSD Mihaela Huncă anunţă că demisionează din partid. ”Unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune”, scrie aceasta.

LOVITURĂ de teatru: Prima DEMISIE din PSD după scandalul Firea/ Carmen Dan/ Dragnea

”Am intrat în politică în anul 2000. A fost o decizie bine cumpănită, o decizie pe care am luat-o considerând că doar printr-o astfel de implicare aş fi putut contribui eficient la profesionalizarea şi dezvoltarea în primul rând a sistemului din care proveneam şi pe care l-am reprezentat mereu, sistemul de învăţământ. Am ales social-democraţia. Şi social-democrată sunt şi astăzi.

 

Dar social-democraţia în care cred eu, bazată pe valori autentice, pe meritocraţie şi pe competenţă nu se mai regăseşte astăzi în PSD, fiindcă PSD, din motive ce nu pot să le înţeleg, şi-a uitat şi menirea, şi ideologia. Am sperat, vreme de doi ani, că este doar o etapă de reconstrucţie a partidului, am subliniat constant că drumul ales se abate de la proiectul pe care l-am propus românilor, mi-am exprimat nemulţumirea în faţa autocraţiei care începe să definească exprimarea partidului. Toate aceste iniţiative colegiale au fost lipsite de efect”, scrie deputatul Mihaela Huncă pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Huncă adaugă că nu poate accepta sintagma ”două Românii”, nici scindarea societăţii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.