LOVITURĂ de proporţii: Unul dintre cele mai mari businessuri din România pune lacătul pe uşă şi concediază 150 de angajaţ

Postat la 25 iulie 2018 402 afişări

Producătorul de mezeluri Carniprod Tulcea, un business de 18 mil. euro controlat de antreprenorul Nicolae Ciuleac, va renunţa la activitatea de creştere a porcinelor, după ce peste porcină africană i-a decimat 45.000 de porci.

LOVITURĂ de proporţii: Unul dintre cele mai mari businessuri din România pune lacătul pe uşă şi concediază 150 de angajaţ

Carniprod deţine o unitate de procesarea a cărnii în Tulcea, propriul complex de creştere a porcilor care livra 300 de porci pe zi spre sacrificare, dar şi o reţea de magazine.

 

„Am ajuns la 29.000 de porci ucişi dintr-un total de 45.000 de porci ce urmează să fie ucişi şi incineraţi. Trebuie să distrugem şi 500-600 de tone de carne de porc din depozite. Suntem într-o zonă critică aici în apropiere de Delta Dunării. Pe viitor vom achiziţiona carne de porc de la alţi producători“, a spus Nicolae Ciuleac.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.