Loterie acuzată de fraudarea extragerii.Bila câştigătoare din cadrul extragerii de la loterie a apărut pe ecran înainte de a fi extrasă - VIDEO

Postat la 31 iulie 2015 1408 afişări

Totul s-a întâmplat la loteria din Serbia, în timpul transmisiei live numărul 27 a fost extras din urnă, însă pe ecran a apărul 21, iar următoarea bilă extrasă a fost chiar numărul 21, scrie Daily Mail.

Loteria statului este acuzată de fraudarea extragerii. Aleksandar Vulovic, directorul loteriei, a negat faptul că ar fi vorba de o fraudă şi a dat vina  pe o greşeală tehnică. "Poliţia şi procurorii o să-şi facă slujba, dacă s-a comis o ilegalitate, vinovaţii o să fie traşi la raspundere", a adăugat Vulovic.

Un executiv din cadrul companiei a declarat că a fost, pur şi simplu, o coincindeţă faptul că grafica a afişat numarul 21 ca apoi exact acesta să fie extras.

Poliţia a interogat cu detectorul de minciuni cinci oameni, inclusiv prezentatoarea emisiuni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/loterie-acuzata-de-fraudarea-extragerii-bila-castigatoare-din-cadrul-extragerii-de-la-loterie-a-aparut-pe-ecran-inainte-de-a-fi-extrasa-video-14659467
14659467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.