Liviu Pop: Ştiu sigur că bugetul Educaţiei va fi cel mai mare din ultimii zece ani

Postat la 06 octombrie 2017 217 afişări

La întrunirea de joi a câtorva sute de profesori din întreaga ţară, sosiţi la Bucureşti cu prilejul Zilei Educaţiei, ministrul Liviu Pop a spus că ştie că ei sunt nemulţumiţi de resursele financiare limitate, dar a promis că bugetul pentru Educaţie din 2018 va fi cel mai mare din ultimii zece ani.

Liviu Pop: Ştiu sigur că bugetul Educaţiei va fi cel mai mare din ultimii zece ani

„Ştiu sigur că anul viitor bugetul Educaţiei va fi cel mai mare din ultimii zece ani. Nu e bugetul lui Liviu Marian Pop, nu sunt pe persoană fizică în acest Guvern, sunt pe guvernare PSD-ALDE. Aceasta e o dorinţă a noastră, prin programul de guvernare, să avem buget din ce în ce mai mare”, a spus ministrul Educaţiei, Liviu Pop, în prezenţa profesorilor, veniţi din toată ţara la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” pentru dezbaterea cu tema „Libertate prin Educaţie”, organizată de Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.