Liviu Dragnea, despre povestea porcului: Dacă e reală, porcul e un nesimţit şi un penal

Postat la 31 octombrie 2017 177 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat marţi că a participat, în decembrie 2013, la „pârlitul porcului" împreună cu Coldea şi Kovesi, aşa cum l-a acuzat fostul premier Victor Ponta, susţinând că dacă povestea porcului e reală, "porcul e un penal".

Liviu Dragnea, despre povestea porcului: Dacă e reală, porcul e un nesimţit şi un penal

"În decembrie nu am fost la nicio întâlnire. Dacă e adevărată povestea, porcul e un nesimţit şi penal şi trebuie să se verifice serios situaţia. E o perioada care trebuie să vorbească nişte oameni care au fost şi sunt în funcţii despre lucruri serioase. Se discută despre posibile acţiuni ilegale, nu cred că este vorba despre povestea porcului", a răspuns Liviu Dragnea la acuzaţiile lui Victor Ponta.

"Dumneavoastră aveţi probleme cu porcul, eu cu oaia. Despre acest gen de informaţii nu înseamnă că nu vom vorbi odată, nu acum e momentul, acum vorbesc alţii", a precizat Dragnea.

Liderul PSD spune că va da detalii despre relaţiile sau discuţiile cu şefi ai instituţiilor în faţa comisiilor de anchetă, dacă va fi chemat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.