Liviu Dragnea cere explicaţii autorităţilor din Brazilia pentru "date personale" publicate de Rise Project

Postat la 05 iulie 2017 186 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a notificat autorităţile din Brazilia referitor la anchetele care îl vizează, publicate de către Rise Project, el solicitând explicaţii pentru punerea la dispoziţie a unor date pe care le consideră „strict personale”.

Liviu Dragnea cere explicaţii autorităţilor din Brazilia pentru "date personale" publicate de Rise Project

„Am notificat autorităţile federale din Brazilia, prin ambasada Braziliei de aici, pentru ceea ce a apărut pe un anumit site, pentru că nu am reacţionat până acum, ultimele luni de zile, dar deja sunt foarte multe legi încălcate şi faptul că unui turist român, eu - nu am virat bani în Brazilia, nu am afaceri în Brazilia, nu am spălat bani în Brazilia sau în altă ţară sau în România - şi faptul că nişte date strict personale au fost puse la dispoziţia unor aşa-zişi jurnalişti sau anchetatori civili, încălcându-se nişte legi, cred că ar trebui să primesc nişte explicaţii”, a spus Dragnea.

El a spus că vrea să afle dacă acele date personale au fost furnizate oficial de către o instituţie federală din Brazilia sau au fost obţinute prin mijloace nelegale.

Dragnea a mai spus că nu există nicio anchetă în Brazilia legată de persoana sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.