Litoralul Vestului: Lacul cu plajă şi nisip fin atrage peste 100.000 de turişti în fiecare an | GALERIE FOTO

Postat la 30 aprilie 2018 112 afişări

Lacul Ghioroc din judeţul Arad, supranumit şi “Litoralul Vestului”, este vizitat de peste 100.000 de turişti în fiecare an, care sunt atraşi de plaja cu nisip fin, pe care au fost plantaţi şi palmieri, astfel că are un aspect exotic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Litoralul Vestului: Lacul cu plajă şi nisip fin atrage peste 100.000 de turişti în fiecare an | GALERIE FOTO

Cel puţin 21 persoane au decedat, iar zeci au fost rănite, după un dublu atentat cu bombă care au avut loc luni dimineaţă în centrul oraşului Kabul, în apropierea sediului serviciului de informaţii afgan şi a unui minister, au anunţat autorităţile, informează site-ul cotidianului The Guardian.

Mohammad Mousa Zahir, directorul Spitalului Wazir Akbarkhan, a declarat că mai multe persoane rănite în urma exploziilor sunt tratate în această unitate medicală.

Dawood Amin, şeful Poliţiei din Kabul, a transmis că în zona Shashdarak, unde a avut loc prima explozie, se află şi câteva reprezentanţe străine. Ulterior, o a doua explozie s-a produs în faţa sediului Ministerului de Dezvoltare Urbană.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.