Lista spitalelor din Bucureşti şi din ţară unde au fost găsite nereguli la controalele efectuate de Ministerul Sănătăţii

Postat la 06 mai 2016 283 afişări

Pentru informarea cetăţenilor, Ministerul Sănătăţii, cu aprobarea Parchetului General face publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate conform dispoziţiei ministrului Sănătăţii prin intermediul Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară.

Tototadă, pentru siguranţa pacienţilor, în unităţile sanitare în care s-au înregistrat neconformităţi, au fost luate toate măsurile administrative perntru evitarea oricărui risc la adresa pacienţilor, respectiv suspendarea produselor dezinfectante în cauză.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii informează faptul că acţiunile de control continuă, fiind totodată luate măsuri de auditare a contractelor derulate de unităţile sanitare cu firma HexiPharma.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lista-spitalelor-din-bucuresti-si-din-tara-unde-au-fost-gasite-nereguli-la-controalele-efectuate-de-ministerul-sanatatii-15287355
15287355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.