Lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti” a fost publicată. Vezi dacă ai câştigat un voucher

Postat la 24 august 2017 60 afişări

Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”, voucherele urmând să fie livrate prin curier solicitanţilor, la adresa trecută în cererea de înscriere, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Municipalităţii.

Lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti” a fost publicată. Vezi dacă ai câştigat un voucher

Primăria Capitalei a demarat procedura de tipărire şi distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Biciclişti în Bucureşti”. Lista celor 5.000 de beneficiari este publicată pe site-ul www.pmb.ro într-un format care permite fiecărui aplicant să verifice dacă se regăseşte pe listă, fiind protejate în acelaşi timp datele cu caracter personal ale solicitanţilor”, conform anunţului Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

VERIFICĂ LISTA AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.