Linia tramvaiului 41, deviată în zona "Ciurel". Circulaţia, oprită pentru două weekenduri

Postat la 21 mai 2018 75 afişări

Linia tramvaiului 41 va fi deviată, cel mai probabil în această vară, pentru construcţia pasajului de la Ciurel, care va traversa Şoseaua Virtuţii. De asemenea, circulaţia va fi oprită pentru două weekenduri, pentru revizia tehnică anuală a liniei tramvaiului 41.

Linia tramvaiului 41, deviată în zona "Ciurel". Circulaţia, oprită pentru două weekenduri

Cel mai folosit mijloc de transport RATB, linia tramvaiului 41, care leagă cartierul Ghencea de nordul Capitalei, va fi deviată în zona barajului Ciurel, acolo unde se va construi un pasaj ce va traversa Şoseaua Virtuţii, potrivit conducerii Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

„Se face o deviere a liniei, dar deocamdată nu s-a stabilit cum şi când. Costructorul vine cu planul, care trebuie aprobat în comisia de circulaţie. El trebuie să facă solicitare, după aceea ne întâlnim şi discutăm, vedem toate posibilităţile, vedem modul de desfăşurare, cu poliţia, că nu este aşa simplu”, a declarat agenţiei MEDIAFAX, Adrian Sorin Mihail, director general interimar al RATB.

Totodată, potrivit şefului RATB, în această vară, circulaţia tramvaiului 41 va fi oprită, două weekenduri, pentru revizia anuală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.