Linia aeriană cu cei mai frumoşi însoţitori de zbor din lume - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 03 ianuarie 2018 13155 afişări

Ceea ce căutăm la o linie aeriană de obicei sunt confortul, un tarif bun şi servicii ireproşabile. Un nou clasament în industria călătoriilor adaugă însă atractivitatea personalului de zbor pe listă, scrie Business Insider.

Astfel, potrivit Travel Top 50, o listă anuală realizată de editorii revistei Monocle - angajaţii TAP Air Portugal  au primit titulatura de ”cel mai frumos personal navigant”.

În ediţia decembrie/ianuarie a revistei, editorii acesteia scriau: ”Pare că amintim de anii '50 când vorbim despre cât de atrăgători sunt oamenii din echipajul de zbor, dar hai să fim sinceri, cine nu se bucură sî fie servit de un individ chipeş, cu un zâmbet frumos şi o sclipire în ochi?”.

Potrivit Monocle, TAP are peste 2.800 de angajaţi care fac parte din personalul navigant al companiei.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU ANGAJAŢII TAP

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.