Lidl aruncă mănuşa: A crescut masiv salariile angajaţilor! Ce salariu câştigă un angajat la Lidl

Autor: Cristina Roşca Postat la 21 octombrie 2016 560 afişări

Lidl aruncă mănuşa: A crescut masiv salariile angajaţilor! Ce salariu câştigă un angajat la Lidl

Discounterul german, care are în România circa 4.000 de salariaţi, a majorat de la 1 oc­tom­brie sa­lariul minim în com­panie, astfel că ori­ce an­­gajat cu normă în­trea­gă, fie că lucrează în ma­ga­zine sau în de­pozit, câş­tigă cu 30% mai mult, su­mă ce inclu­de şi bo­nu­rile de masă.

 

„Intenţionăm să dezvoltăm pa­che­tele salariale şi de beneficii în con­ti­nuare, acestea reprezentând o prio­ri­tate pe termen lung pentru noi. În con­se­cinţă, vom continua să investim în dez­voltarea personală şi profe­sio­nală a colegilor noştri (...)“, a declarat Frank Wagner, pre­şe­din­tele con­siliului de con­ducere al Lidl România.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
majorare,
companie,
lidl,
salariu minim,
romania,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.