Liderul unei trupe celebre în anii '90 trăieşte din ajutor social şi vrea să se sinucidă. Idolul tinerelor a ajuns de nerecunoscut

Postat la 25 aprilie 2019 849 afişări

Brian Harvey, fostul solist al celebrei trupe East 17, care a dominat topurile muzicale în anii '90, are din nou probleme cu legea.

Liderul unei trupe celebre în anii '90 trăieşte din ajutor social şi vrea să se sinucidă. Idolul tinerelor a ajuns de nerecunoscut

Fostul cântăreţ de top a fost filmat în timp ce poliţiştii îi pun cătuşele, reclamând faptul că acestea „sunt prea strânse” şi „îl taie până la os”.

Într-un scurt clip video, intitulat, „Me Arrested”, publicat pe YouTube, Harvey spune că a ajuns în custodia poliţiei în urma unei „comunicări deficitare”.

Clipul bizar ar fi fost realizat în timpul arestului cântăreţului din 21 martie, petrecut chiar în faţa casei sale din Londra, scrie thesun.co.uk.

Artistul a fost spitalizat după ce a ameninţat că îşi va provoca răni, într-o transmisiune live pe reţelele de socializare.

Un prieten al cântăreţului  filmat scena arestului din faţa reşedinţei din Walthamstow.

„Cătuşele astea sunt strânse prea tare”, spune Harvey în filmare. „Mă taie până la os, ambele cătuşe. Mă rănesc”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trupe,
ajutor social,
lider,
sinucidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.