Lider din opoziţie: Cei care au elaborat Ordonanţa lăcomiei trebuiau arestaţi

Postat la 11 februarie 2019 38 afişări

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, la Parlament, că cei care au elaborat ”ordonanţa lăcomiei” trebuiau ”arestaţi pentru că sunt nişte criminali care alungă investitorii şi demolează orice speranţă de bună stare pentru români”.

Lider din opoziţie: Cei care au elaborat Ordonanţa lăcomiei trebuiau arestaţi

„Cei care au elaborat Ordonanţa lăcomiei trebuiau arestaţi într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, pentru că sunt nişte criminali. Pur şi simplu, alungă investitorii şi demolează orice speranţă de bună stare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la finalul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o ţară unde înainte de Revelion sunt introduse taxe pe sub masă, fără a fi anunţate, fără a exista un impact bugetar calculat”, a declarat Eugen Tomac, la Parlament.

 

Liderul PMP a punctat că „trădarea se pedepseşte cu închisoarea”.

 

„Într-o ţară unde încălcarea şi trădarea se pedepseşte cu închisoarea, aceşti oameni ar fi fost arestaţi deja, pentru că lovitura este teribilă pentru economie şi nu mai putem să trăim cu speranţa că există soluţii şi în altă parte. Eu vreau ca românii să trăiască, aici, în ţara lor, cu locuri de muncă bine plătite, aici, şi acest lucru se poate realiza atunci când la Palatul Victoria există un guvern responsabil care se gândeşte la binele tuturor, nu la binele unei găşi care, repet, a stat în vacaţă o lună şi jumătate şi dintr-o dată s-au trezit că au de întocmit un buget pentru anul în curs”, a adăugat liderul PMP.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arestari,
elaborare,
ordonanta,
lider,
opozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.