Liceul din România care va avea propria fermă

Postat la 11 septembrie 2017 139 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost prezentă, luni, cu ocazia începerii unui nou an şcolar, la liceul cu profil agricol „Viaceslav Harnaj”, şi a spus că Municipalitatea a alocat acestei unităţi de învăţământ aproape trei milioane de euro, precizând că cea mai bună investiţie este în educaţie. Edilul a anunţat că în scurt timp va construi o fermă ce va fi folosită de elevi.

Liceul din România care va avea propria fermă

„Aici (Colegiul Agricol „Viaceslav Harnaj” - n.red.) vin foarte mulţi elevi nu doar din Municipiul Bucureşti, ci şi din judeţul Ilfov. Vă felicit că aţi ales acest profil, care este de viitor, pentru că o ţară fără specialişti în agricultură, în ecologie, nu cred că este o ţară care poate fi competitivă la nivel european", a spus primarul general, la deschiderea anului şcolar 2017-2018, scrie Mediafax.

Edilul a adăugat că acest liceu a primit o finanţarea de trei milioane de euro, bani care au fost destinaţi construirii unei săli de sport şi reabilitării unui corp de clădire.

Totodată, Gabriela Firea a precizat că sunt făcute demersurile necesare astfel încât să fie construită o fermă, ce va fi folosită de elevii liceului, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.