Libris.ro reprezintă România la târgurile de carte de la Paris şi Leipzig

Autor: Andra Stroe Postat la 15 martie 2018 97 afişări

La finalul acestei săptămâni, Libris.ro, cea mai mare librărie online pe plan local, fondată în 2009, va asigura standurile de carte ale României la târgul de carte de la Paris, la invitaţia Institutului Cultural Român, în perioada 16-19 martie 2018, precum şi la târgul de carte din Leipzig, la invitaţia Ministerului Culturii, în perioada 15-19 martie.

Libris.ro reprezintă România la târgurile de carte de la Paris şi Leipzig

Parteneriatul Libris.ro cu ICR pentru crearea unui stand de carte la Salonul Cărţii de la Paris se desfăşoară pentru al patrulea an consecutiv. În cadrul parteneriatului, Libris.ro asigură personalul de la stand şi propune vizitatorilor peste 400 de titluri de carte în limba română, cele mai vândute titluri din ultimul an.

La Leipziger Buchmesse - Târgul de carte de la Leipzig, România este ţara invitată de onoare. Libris.ro reprezintă pentru prima dată România în cadrul acestui târg şi propune publicului o selecţie de aproape 500 de titluri apreciate de români în ultimele luni. Târgul de la Leipzig se deschide pe 15 martie şi este deschis vizitatorilor până pe 19 martie.

„Ne dorim ca şi românii stabiliţi în străinătate să rămână aproape de cultura românească, de cărţile autorilor români şi de lectura în limba română. Atât în Franţa, cât şi în Germania, există comunităţi importante de români care se vor bucura să descopere titlurile pe care le propunem, cele mai vândute titluri de carte pe Libris.ro”, a declarant Virgil Oniţă, director general al grupului de firme Libris.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.