Liberalii din Sectorul 1 o atacă pe Clotilde Armand: „Ruşine, linia roşie a fost depăşită!”. Replica primăriţei

Postat la 06 iulie 2021 326 afişări

Liberalii din Sectorul 1 o atacă pe Clotilde Armand: „Ruşine, linia roşie a fost depăşită!”. Replica primăriţei

Sebastian Burduja, liderul filialei PNL din Sectorul 1 o atacă dur pe Clotilde Armand, primarul sectorului bucureştean.

Într-un mesaj transmis pe Facebook primarul este acuzat că a blocat cu intenţie un proiect pentru copiii cu Sindrom Down. Burduja a mai anunţat că viceprimarul liberal Ramona Porumb şi consilierii locali PNL au depus luni un nou proiect pentru rezolvarea urgentă a situaţiei.

Liberalul Sebastian Burduja, liderul filialei PNL din Sectorul 1, susţine că primarul Clotilde Armand a blocat proiectul pentru pentru copiii cu Sindrom Down din răzbunare.

UPDATE. Atacată, Clotilde Armand a intrat pe pagina de Facebook a liberalului şi i-a răspuns:

”Stimate domn,

Vă rog nu mai folosiţi populismul şi nu mai folosiţi aceşti copii în luptele voastre inutile cu mine. Sunteţi caraghios continuând linia aceasta. Am înţeles că vreţi să vă protejaţi afacerile partinice din sectorul 1 cu orice risc. De la Romprest până la firmele Adp. Însă terminaţi parodia aceasta şi faceţi bine să veniţi la muncă.

Că nu prea îi vede nimeni pe consilierii dvs. prin primărie şi nici proiecte nu aveţi. Am discutat cu preotul şi cu doamna arhitect despre proiect şi suntem de acord cu el. Nu vă mai agitaţi inutil. Românii sunt sătui de tehnicile de dezinformare şi o astfel de retorică aminteşte de epoca triştilor securişti. Când mai aveţi nelămuriri mă găsiţi la primărie. Sunt acolo de dimineaţă până seara. Numai bine”.

Iată ce scrisese Burduja.

„Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primăria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România. Da, aţi citit bine, chiar dacă pare absurd şi ireal. A făcut asta din răzbunare faţă de PNL, în dispreţ total faţă de nişte copilaşi nevinovaţi, care ar trebui lăsaţi deoparte de orice joc politic murdar”, scrie în mesajul preşedintelui PNL - Sectorul 1, Sebastian Burduja.

Liberalul mai spune că centrul pentru copiii cu Sindrom Down urmează să fie construit lângă Piaţa Victoriei, pe un teren care aparţine Bisericii Mavrogheni. Potrivit lui Burduja, proiectul are toate avizele, dar nu a fost adoptat deoarece liberalii au refuzat să voteze alt proiect, promovat de primar.

„Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie si orice limite ale bunului simţ. Iniţiatorii proiectului au fost amânaţi si purtaţi cu vorba timp de luni de zile. Intr-un final, primarul sectorului 1 a acceptat introducerea acestui punct pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri, 2 iulie. Dar asta nu e tot. Pentru ca nu a reusit sa-şi impună un proiect de rectificare bugetara (făcut pe genunchi, fără nicio consultare), primarul Armand Clotilde s-a răzbunat şi a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi. Totul este înregistrat, iar înregistrarea e (deocamdată) disponibilă pe site-ul primăriei sectorului 1. Priviţi şi va minunaţi cum se răzbună un primar ales pe copiii cu Sindrom Down. Fără nicio justificare, fără nicio explicaţie. Cum este posibil aşa ceva”, susţine Burduja.

Preşedintele PNL, filiala din Sectorul 1, îi cere lui Clotilde Armand să prezinte scuze publice deoarece a încălcat „linia roşie”.

„Solicit public acestui primar să îşi ceară scuze în fata acestor copii, a părinţilor lor şi a tuturor cetatenilor sectorului 1! Ruşine! Am înţeles ca politica se face după mintea unora doar cu scandal şi răzbunări, dar totul are o limită. Iar administraţia are nevoie de proiecte care să rezolve nevoile oamenilor.... Un ultim mesaj pentru primarul în funcţie de la sectorul 1: linia roşie a fost depaşită”, este concluzia liderului PNL din Sectorul 1.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
atac,
liberali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.