LG Optimus 3D – video preview la MWC 2011

Postat la 18 februarie 2011 20 afişări

LG Optimus 3D a fost una din principalele atractii la standul LG, din cadrul expozitiei Mobile World Congress 2011.

Chiar daca nu este un smartphone revolutionar, decat poate in imaginatia responsabililor de marketing care l-au promovat in cadrul expozitiei, Optimus 3D este primul dispozitiv de acest gen pe care pot fi urmarite imagini 3D fara a avea nevoie de ochelari.

Efectul 3D nu este vizibil decat atunci cand privim imaginile direct din fata ecranului si chiar in conditii ideale senzatia de spatializare 3D poate fi putin obositoare.

Ecranul WVGA de 4.3 inch este unul mare pentru un telefon, dar totusi mic pentru o experienta 3D imersiva, LG trebuind sa compenseze pentru asta cu un sistem de meniuri 3D bine proiectat si continut 3D stereoscopic de calitate.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LG Optimus 3D,
MWC,
telefon
/actualitate/lg-optimus-3d-video-preview-la-mwc-2011-7994772
7994772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.