LG a lansat a doua generaţie de smartphone-uri G Flex

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 martie 2015 172 afişări

G Flex 2, anunţat în luna ianuarie a acestui an, a fost prezentat luni de LG în cadrul World Mobile Congress de la Barcelona.

Bogdan Angheluţă, WMC Barcelona


La fel ca prima generaţie G Flex, şi această nouă versiune are ecranul curbat, folosind un display de 5,5 inchi de tip Curved P-OLED receptiv, ce produce 16 milioane de culori. Rezoluţia  display-ului este de 1080 pe 1920 pixeli, respectiv 403 pixeli pe inch. Ecranul folosit este de tip Corning Gorilla Glass 3.

Dimensiunile aparatului, în milimetri, sunt de 149 x 75 x 9,4.

Sistemul de operare folosit de Flex 2 este Android Lollipop, adică versiunea 5.0.1 a sistemului dezvoltat de Google.

Procesorul folosit este un Quad Core Snapdragon 810 de 2 gigahertzi, iar spaţiul de stocare intern este de 16 GB. Telefonul suportă carduri microSD, astfel că memoria poate fi extinsă până la 128 GB.

Camera principală are 13 megapixeli şi beneficiază de un sistem optic de stabilizare a imaginii, în vreme ce camera frontală are 2,1 megapixeli. LG G Flex 2 este dotat cu accelerometru şi senzori de proximitate.

Telefonul va fi disponibil în primăvara acestui an, la preţuri pornind de la 600 de euro.

World Mobile Congress, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei mobile, a început luni la Barcelona. La World Mobile Congress participă 2.000 de expozanţi şi alţi aproape 10.000 de participanţi.

Printre momentele de interes se numără lansările Samsung S6, Nokia Lumia sau HTC One M9. Ca în fiecare an, numeroase personalităţi vor ţine discursuri şi vor participa la conferinţe, cel mai important nume de anul acesta fiind Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook.

Congresul de la Barcelona este cel mai mare eveniment de profil, fiind organizat de GSMA în parteneriat cu producători recunoscuţi pe plan internaţional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lg-a-lansat-a-doua-generatie-de-smartphone-uri-g-flex-13918531
13918531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.