Levente Molnár: "Fiul lui Saul" ne face să nu uităm de ce este capabil animalul din noi - FOTO, VIDEO

Postat la 11 martie 2016 231 afişări

Levente Molnár: "Fiul lui Saul" ne face să nu uităm de ce este capabil animalul din noi - FOTO, VIDEO

Actorul Levente Molnár spune într-un interviu acordat MEDIAFAX că "Fiul lui Saul", care a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, trebuie să ne facă să nu uităm de ce este capabil animalul din noi, precizând că în timpul filmărilor s-a simţit ca şi cum ar fi fost în mijlocul iadului, scrie Mediafax

"Fiul lui Saul/ Son of Saul", debutul în lungmetraj al regizorului László Nemes, va avea premiera, vineri, în cinematografele din România.

În această peliculă, care a primit premiul Oscar la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, la ediţia 2016 a prestigioasei gale, Levente Molnár, actor la Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, are un rol cheie: îl interpretează pe Abraham Warsawski, cel mai apropiat prieten al lui Saul, aflat alături de el în lagărul de concentrare.

"Fiul lui Saul", o coproducţie Ungaria-Franţa, a presupus o muncă intensă de 28 de zile, filmările desfăşurându-se într-o fostă cazarmă, pe malul Dunării, lângă Budapesta, după cum a explicat Levente Molnár, joi seară, la avanpremiera peliculei, organizată de Transilvania Film la Cinema "Elvira Popescu" din Bucureşti.

"Fiul lui Saul" este un film la care nu poţi ura publicului "Vizionare plăcută!", după cum a spus Levente Molnár, făcând referire la duritatea subiectului peliculei şi la impactul vizual foarte puternic al lungmetrajului. 

Citiţi interviul cu Levente pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/levente-molnar-fiul-lui-saul-ne-face-sa-nu-uitam-de-ce-este-capabil-animalul-din-noi-foto-video-15104569
15104569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.